Zorgcafé "De dynamiek van de jeugd"

2 december 2014 te Koning Willem II stadion Tilburg

Graag nodigen we u uit voor het Zorgcafé 2014, georganiseerd door Kenniscentrum Calibris in opdracht van de Provincie Noord-Brabant. Onder de vlag ‘De dynamiek van de jeugd’ organiseren we een inspirerende alliantiebijeenkomst over toeleiding van jongeren naar zorg en welzijn. Iedereen die beleidsmatig of in de uitvoering betrokken is bij het bedenken en realiseren van oplossingen voor deze toeleiding van jongeren is van harte welkom. Er is plaats voor maximaal 120 deelnemers, dus zorg dat u er snel bij bent! Het Zorgcafé 2014 vindt plaats in het Koning Willem II stadion in Tilburg. Deelname is gratis.

Tijd: van 1300 - 1730 uur 

Wat staat er op het programma?
Na een inleiding van Ruud Veltenaar kunt u geïnspireerd aan de slag in verschillende workshops. Er staan er zes op het programma, waarvan u er twee kunt bezoeken. Daarnaast presenteren diverse projecten en initiatieven zich op de actieve Netwerkmarkt.

Er zijn diverse workshops waar u uit kunt kiezen.

De bijeenkomst vindt plaats in het Koning Willem II stadion, Goirleseweg 34 in Tilburg.
U kunt zich vóór 20 november via deze link aanmelden. Bij uw aanmelding kunt u de workshops van uw keuze aangeven. Plus een reserve-optie. We proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Plaatsing geschiedt op volgorde van aanmelding.
Hier vindt u een korte omschrijving van de workshops en de presentatoren. Ook staat daarin het programma van de middag uitgeschreven.