DE STARTUP COMPETITIE VOOR STUDENTEN MET VISIE: STARTERSLEF!

10 december 2015

Neo Avantgarde magazine daagt alle Nederlandse studenten uit om voor de eerste keer hun start-up idee te realiseren met €100 startkapitaal, een pitch, een minibedrijfsplan en een website. Wij stellen hosting pakketten ter beschikking. Het doel is om de vakkundige jury te overtuigen dat jouw start-up het starterskapitaal dubbel en dwars waard is. Wij geven veel geldprijzen weg tot wel €3.000 euro en de prestigieuze Starterslef award 2015! Doe mee via: https://www.strato.nl/startup-competitie/

Neo Avantgarde magazine daagt alle Nederlandse studenten uit om voor de eerste keer hun start-up idee te realiseren met €100 startkapitaal, een pitch, een minibedrijfsplan en een website. Het idee is om het proces van concept tot realisatie voor het eerst helemaal mee te maken. De challenge is om dit alles met 100 euro te doen. Een beetje lef is nodig maar we geven hosting pakketten weg om het start-up idee te verwerkelijken. Jouw doel is om de jury te overtuigen dat jouw start-up het starterskapitaal dubbel en dwars waard is.

Een vakkundige jury bestaat uiz Remco Janssen van Silicon Canals, Remy Ludo Gieling van Sprout en David van Bennekom lecturer Corporate Communication aan InHolland en de UvA. Alle drie komen uit de start-up omgeving en beoordelen de concepten op originaliteit, realisatie, en visie.

De beste inzending wint de prestigieuze Starterslef award 2015 en krijgt 3.000 euro startkapitaal plus nog 3 goudstaven. De winnaar op de tweede plaats krijgt 2.000 euro en 2 goudstaven. Last but not least, krijgt de winnaar op de derde plaats 1.000 euro en een goudstaaf. De winnende start-ups blijven twee jaar live!

Doe mee op https://www.strato.nl/startup-competitie/.